De tio bästa stränderna att bära din bikini

Det är ingen hemlighet att vi är strandälskare och det är lätt hänt att besattheten av att hitta den perfekta stranden går överstyr. Vi listar några av våra favoriter av strandparadis. Ni känner säkert igen flera av dem men kanske finns här något guldkorn som ni missat.

10. Tulum Beach, Tulum Mexiko
Ska du resa till Mexiko är ett stopp i Tulum för ett dopp i havet ett måste. En kort vandring genom antika mayaruiner leder dig till en fantastisk klippa och slutligen till stranden.

tulum

 

9. Watego’s, Byron Bay Australien
Se den vackra solnedgången efter en lång dag av sol och bad. Watego’s är en avslappnad och kul strand som passar alla.
wategos

 

8. Sunset Beach, Hawaii
Sunset beach är vår favoritplats på Oahu eftersom det oftast är tomt på turister, vilket gör att det är den perfekta platsen för att bara slappna av och njuta av dagen. Vill du bada som lokalbefolkningen ska du definitivt ta dig hit.
20080608012711_sunset beach_800

 

7. South Beach, Florida USA
En av våra absoluta favoriter. Den vita sandstranden i kombination med det turkosa havet gör detta till den bästa stranden i USA. Bikinimodet på stranden är tätt sammanhängande med Miami’s sexiga och varma själ.
South Beach

 

6. Padang Padang, Uluwatu Bali
Kanske mest känd för de stora vågorna som gör detta till den ideala surfingstranden. Vattnet är kristallklart och lokala försäljare går runt på stranden och säljer mat, kokosnötter och saronger.

Sunset-Beach-Oahu

 

5. Kaihalulu Beach, Maui Hawaii
Det finns nästan inget i klass med denna underbara röda strand. Stranden är avlägsen och väldigt avslappnad så bli inte förvånad om du stöter på en och annan nakenbadare.
Red-Beach-Kaihalulu-la-plage-de-sable-rouge-Hawaii

 

4. La Jolla Cove, San Diego USA
En helt magisk vik i Kalifornien som är rik på liv inte bara på stranden utan även i havet. Perfekt för den som vill surfa, dyka, snorkla eller paddla kajak.
la jolla cove

 

3. Kapalua Beach, Maui Hawaii
Belägen i en vik på den västra sidan av ön och skyddad mot vinden. En plats där man kan slappna av och bada utan en massa turister runt omkring.
activities-kapalua-beach

 

2. Bronte Beach, Bronte Australien
Här finns lite av allt, surfing, bad och även en riktigt fin park. Passa även på att ta med dig kameran hit för att fotografera den vackra omgivningen.
bronte beach

 

1. Cala Conta, Ibiza Spanien
En av de vackraste stränderna vi någonsin sett. Fantastiska vyer och kristallklart vatten gör detta till den ultimata strandupplevelsen. Stannar du kvar till kvällen får du även uppleva den bästa solnedgången någonsin.
cala conta

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.