Vilken bikini passar dig?

Nu när sommaren nästan är över är det kanske inte många som vill tänka på bikini, men det är nu det är dags att planera semestern som ska tas nu i vinter. Många åker gärna till Sydostasien, bland annat Thailand.
Eftersom bikinisäsongen snart är över och butikerna kommer att behöva plats för nästa års modeller så reas detta årets modeller snart ut. Något som konsumenterna kan tjäna på med lite tålamod. En bikini som inte släpptes senaste månaden är ju inte automatiskt ful, så ta chansen att spara lite pengar på en reabikini.

Bikkini3

På tal om bikinis, vad för bikini ska man ha egentligen? Vad ser bra ut på vilken kroppsform? Det är det detta inlägg primärt handlar om.

Om du har en rak kropp så kan en vadderad överdel med rynkor och volanger få den att verka kurvigare, likaså delar med knytband. Bandeautoppar och sportiga underdelar bör undvikas, eftersom de har en tendens att få kroppen att verka ännu rakare.

Med en timglasformad kropp kan en topp med bygel eller en halterneck vara lämpligt för extra stöd. En heltäckande underdel verkar dessutom slimmande, eller om man är litet mer vågad av sig så kan man använda en brasiliansk modell som framhäver rumpan.

De som har päronform kan se bra ut i en enfärgad brief, hipster eller boyshort underdel. Överdelen ska ha mönster, formade kupor eller halterneck som framhäver formerna.

Den med en fylligare figur men som ändå vill känna sig feminin, kan ha på sig en full brief underdel och en tankini överdel. En halterneck kan även det passa så länga man tycker att det är bekvämt. Även monokinis och baddräkter ser bra ut och ger bra med stöd.

Är man atletiskt byggd kan en brasiliansk bikini eller en hipsterbikini framhäva den tonade underkroppen. En mjukare byst kan man få av kupor, vaddering och även av lätt rynkning på överdelen. Feminina mönster och paljetter kan ge litet av det där lilla extra.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.